Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

Ελεύθερο κάμπινγκ (20-22/8/2021), στην Αρβανίτσα του Ελικώνα

Κάλεσμα συμμετοχής στο τριήμερο ελεύθερο κάμπινγκ (20-22/8/2021), στην Αρβανίτσα του Ελικώνα, απευθύνει το Δίκτυο Βοιωτών, που επέλεξε για τη συγκεκριμένη δράση τον τίτλο: «Ο άνθρωπος και η φύση στη «μέγγενη» του ενεργειακού παροξυσμού».

Αναλυτικά το κάλεσμα του Δικτύου:

Το Δίκτυο Βοιωτών κόντρα στον ενεργειακό «παροξυσμό» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο ελεύθερο κάμπινγκ που διοργανώνει στον Ελικώνα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρβανίτσας, το τριήμερο 20-22 Αυγούστου 2021.

Το περιεχόμενο του camping θα κινηθεί σε δυο βασικούς άξονες:

• Αφενός, τις εξελίξεις στον ενεργειακό τομέα, τα κοινωνικά - περιβαλλοντικά ζητήματα που προκύπτουν από την αδιάκοπη εγκατάσταση βιομηχανικού τύπου ΑΠΕ στους ορεινούς όγκους όλης της χώρας, σε συνδυασμό με τα τοπικά κινήματα και τις αντιστάσεις τους.

• Αφετέρου, τη σχέση μας με το βουνό και τη φύση γενικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρξουν θεματικές συζητήσεις, παρουσιάσεις, προβολές, εργαστήρια και, φυσικά, πεζοπορίες. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στην πορεία.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλες τις συλλογικότητες, που δραστηριοποιούνται στα ενεργειακά/περιβαλλοντικά ζητήματα σε κάθε γωνιά της χώρας και ιδιαίτερα στις συλλογικότητες της Στερεάς Ελλάδας, μιας περιοχής που σηκώνει εξαιρετικά δυσανάλογο βάρος στον τομέα των ενεργειακών δραστηριοτήτων, με σκοπό τον ουσιαστικό συντονισμό της δράσης τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, απευθύνεστε:

- στην ηλεκτρονική διεύθυνση viotiasos@gmail.com

- στα τηλέφωνα 6948882131 – 6987230265

Δεν υπάρχουν σχόλια: