Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Καπαρέλλι Βοιωτίας: Κυριακή 10/9, 6.30μμ, συγκέντρωση - εκδήλωση ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Άγιο Βασίλειο

Η Επιτροπή Κατοίκων Αγίου Βασιλείου διοργανώνει την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, ώρα 18.30, διοργανώνεται ανοιχτή συγκέντρωση - εκδήλωση στην πλατεία (θεατράκι) του Καπαρελλίου Βοιωτίας με σκοπό την ενημέρωση όλων των πολιτών και την διακήρυξη της πλήρους αντίθεσής της στην επικείμενη νέα εγκατάσταση ανεμογεννητριών στον Άγιο Βασίλειο Βοιωτίας.

Στην συγκέντρωση έχουν προσκληθεί να παρευρεθούν οι εκπρόσωποι όλων των πολιτικών παρατάξεων.

Η Επιτροπή θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό να παρευρεθούν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής, μαζί με όσους περισσότερους φίλους και γνωστούς μπορούν, ώστε να δοθεί ένα ισχυρό μήνυμα αντίστασης στην βιομηχανοποίηση και καταστροφή της περιοχής και εν γένει ολόκληρου του νομού Βοιωτίας. Η απουσία  δυστυχώς θα σημαίνει για όσους κυβερνούν, είτε αδιαφορία των πολιτών σε αυτά που έπονται, είτε ακόμη χειρότερα, συναίνεση. Δεν ξεχνά ότι πλησιάζουν οι δημοτικές και οι περιφερειακές εκλογές και οι διεκδικούντες την ψήφο των κατοίκων θα πρέπει να λάβουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι όποιος δεν συμπαρίσταται στον αγώνα τους, δεν θα τους εκπροσωπεί, ανεξαρτήτως πολιτικού κόμματος και ιδιότητας.

Στην εκδήλωσή έχουν προσκληθεί και κάτοικοι άλλων περιοχών της Βοιωτίας που επίσης μαστίζονται από την ίδια βιομηχανική επέλαση είτε έχουν στοχοποιηθεί για ακόμη μεγαλύτερη βιομηχανική εκμετάλλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: