Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

25η ΝΟΕΜΒΡΗ: ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ, ΘΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του ΟΗΕ για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στις 25 Νοέμβρη, διαδηλώνουμε μαζικά ενάντια στην κυβέρνηση των βιαστών και του σεξισμού.

Μαζικές διαστάσεις έχει πάρει το κίνημα για την απελευθέρωση των γυναικών τα τελευταία χρόνια. Εκείνη την ημέρα (25/11)  γίνονται εκδηλώσεις, συζητήσεις, κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις σε πολλές πόλεις και χώρες διεθνώς αλλά και στην Ελλάδα.

Στις 25 Νοέμβρη να βρεθούμε μαζικά στο δρόμο διεκδικώντας να φύγει η κυβέρνηση του σεξισμού, της φτώχειας, της διάλυσης του κοινωνικού κράτους πιάνοντας το νήμα των μαζικών διαδηλώσεων του Πολυτεχνείου. Η θέση της γυναίκας δεν είναι το σπίτι όπως οραματίζεται η Νέα Δημοκρατία, είναι στο δρόμο παλεύοντας για να ανατρέψουμε αυτό το σάπιο σύστημα με όλη την εργατική τάξη και τη νεολαία. Για την πραγματική απελευθέρωση.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

κυκλώματα trafficking, παιδοβιαστές, μαστροποί, ΜΜΕ, δικαστική αρχή, επιχειρήσεις συγκάλυψης, ανεργία, μισθολογική ανισότητα, σεξουαλικές παρενοχλήσεις στους χώρους δουλειάς, απολύσεις εγκύων, μηδαμινές παροχές μητρότητας,φτώχεια, ακρίβεια, ανατιμήσεις,πόλεμος, προσφυγιά, γενοκτονία Παλαιστινίων

ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: