Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση για τη διοργάνωση συλλαλητηρίου για το περιβάλλον στην Αττική - Τετάρτη 4/12, Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης, 7μμ

Κάλεσμα σε διευρυμένη συνάντηση-συζήτηση την ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 7μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης (Εθνικής Αντιστάσεως 61).

Στόχος η διοργάνωση μαζικού συλλαλητηρίου το επόμενο χρονικό διάστημα. Ως μήνυμα στην Περιφέρεια Αττικής υπό τον Γ. Πατούλη αλλά και στη κυβέρνηση, που δήλωσαν πως θα φέρουν άμεσα άλλο σχέδιο για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Αττική και σε όλη την χώρα. Για να μπει φραγμός στα αντι-περιβαλλοντικά και αντικοινωνικά μέτρα τους, για να κλείσει η χωματερή στη Φυλή, για να μην γίνει ΧΥΤΥ το λατομείο Μουσαμά, για να κοπεί κάθε σκέψη για καύση σκουπιδιών στην Αττική, πρέπει οι κοινωνίες να μιλήσουν!

Την πρωτοβουλία παίρνουμε όσοι συγκροτήσαμε τον Αγωνιστικό Συντονισμό: Χωματερή stop-πολίτες εν δράσει  -   Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ.Γληνός» -  Αγωνιστική Παρέμβαση Εργαζομένων Δ.Πετρούπολης  -  Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος «Βοτανικός Κήπος»  -  Ανυπότακτη Πετρούπολη  -   Ασυμβίβαστο Ίλιον.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε φορείς, σωματεία, περιβαλλοντικές κινήσεις, επιτροπές, συλλογικότητες, στέκια κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: