Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024

Σάββατο 6/1/2024 (και κάθε Σάββατο) 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα να διαδηλώσουμε την Αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό!

Το Σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ με τις πλάτες των Αμερικάνων συνεχίζει και εντείνει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού. Συνεχίζει την διαρκή ομαδική σφαγή αμάχων, μικρών παιδιών και γυναικών. Δεν είναι απλά έγκλημα πολέμου είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας!

Όλος ο κόσμος παρακολουθεί με αγανάκτηση τα αίσχη του Ισραηλινού στρατού κατοχής που συνεχίζει ανενόχλητος τα τρομερά του εγκλήματα κατά του άμαχου Παλαιστινιακού λαού.

Η συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών εδώ και τόσες δεκαετίες από το Ισραήλ, η διαρκής εξόντωση αμάχων και παιδιών, οι απαράδεκτοι εποικισμοί και οι καθημερινοί εξευτελισμοί που υφίσταται ο λαός της Παλαιστίνης συνιστούν ένα διαχρονικό έγκλημα που συνεχίζεται.

Αλληλεγγύη στον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό!

Να σταματήσουν αμέσως όλες οι πολεμικές επιχειρήσεις. Μια πατρίδα, ένα κράτος και για τους Παλαιστίνιους. Να φύγουν όλοι οι έποικοι. Να επιστρέψουν όλοι οι πρόσφυγες στις πατρογονικές τους εστίες.

Όλες και όλοι το Σάββατο στις 6 Ιανουαρίου 2024 (και κάθε Σάββατο) στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα όπου μας καλούν να διαδηλώσουμε η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων και η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Εργατικών Σωματείων και Συλλογικοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: