Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Απολογισμός της εκδήλωσης για την υπεράσπιση των λαϊκών αναγκών στην Πλατεία του Γκύζη

Διαβάζουμε στην ανάρτηση της Επιτροπής Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη Πολυγώνου:

Το Σάββατο 20 Απρίλη πραγματοποιήθηκε η πρώτη κεντρική εκδήλωση της Επιτροπής Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη Πολυγώνου στην Πλατεία του Γκύζη. 

Η εκδήλωση προπαγανδίστηκε στις γειτονιές μας και έθεσε σαν στόχο να έρθουμε σε επαφή με κατοίκους και εργαζόμενους εργαζόμενες των περιοχών μας. 

Θέλουμε, για ακόμη μία φορά, να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές και τις κοινωνικές και πολιτικές συλλογικότητες που στήριξαν την εκδήλωση, μέσα από τις πολύ σημαντικές ομιλίες και την συζήτηση που πραγματοποιήθηκε.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από πλήθος κατοίκων και αγωνιστών/αγωνιστριών από τις γειτονιές μας (Γκύζη - Πολύγωνο - Αμπελόκηπους).

Κοινός τόπος, καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, αποτέλεσε η κατεύθυνση να συσπειρωθούμε και να οργανωθούμε στο επίπεδο της γειτονιάς μας, πως οι αγώνες μπορούν να πετυχαίνουν νίκες, όσο μαζικοποιούμαστε, όσο βαδίζουμε στον δρόμο της οργάνωσης και της συλλογικότητας, και σπάμε στην πράξη την ιδεολογία του ατομικού δρόμου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης , πραγματοποιήθηκε ρεμπέτικο γλέντι πάνω στην Πλατεία, δίνοντας ένα αγωνιστικό πολιτιστικό στίγμα με την συμμετοχή ακόμη περισσότερων κατοίκων και αγωνιστών- αγωνιστριών, που στήριξαν έναν από τους στόχους της εκδήλωσης, δηλαδή την δημιουργία ενός ταμείου αλληλοβοήθειας για τις γειτονιές μας απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. 

Παράλληλα, η εκδήλωση στηρίχθηκε και από οπαδούς του Παναθηναϊκού, μέσα από την ανάρτηση πανό στην Πλατεία του Γκύζη, δίνοντας και αυτοί με την σειρά τους το ιδιαίτερο στίγμα τους, στην κατεύθυνση της μαζικοποίησης των αγώνων υπεράσπισης των λαϊκών αναγκών. 

Χαιρετίζουμε για ακόμη μία φορά τους κατοίκους, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες που πλαισίωσαν την εκδήλωση και καλούμε ακόμη μία φορά τους κατοίκους των γειτονιών μας να παλέψουμε μαζί και μέσα από την Επιτροπή Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη- Πολυγώνου για τις ανάγκες και απέναντι στην πολιτική του συστήματος και της κυβέρνησης ! 

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ

ΤΡΟΦΗ-ΣΤΕΓΗ-ΥΓΕΙΑ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ.  ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ


ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ! 


Επιτροπή Αντίστασης και Αλληλεγγύης Γκύζη- Πολυγώνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: