Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Βόλος: Πεζοπορία οικονομικής ενίσχυσης για τα έξοδα της διοργάνωσης του 2ου τριημέρου Υπεράσπισης του Πηλίου από την αιολική βιομηχανία. Κυριακή 15/9, στις 4.30μμ, Αηδονοφωλιές, τέρμα Ιωλκού

Στις 1 με 3 Νοεμβρίου 2024 η Συνέλευση Υπεράσπισης του Πηλίου από την Αιολική Βιομηχανία σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συλλόγους, διοργανώνει το 2ο τριήμερο της στα χωριά της Κάρλας και του Βόρειου Πηλίου μετά το επιτυχημένο εκείνο πρώτο τριήμερο.

Επίσης καλεί σε Πεζοπορία οικονομικής ενίσχυσης για τα έξοδα της διοργάνωσης του 2ου τριημέρου Υπεράσπισης του Πηλίου από την αιολική βιομηχανία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Αν πιστεύουμε στο δίκιο του αγώνα μας, μπορούμε να στηρίξουμε οικονομικά χωρίς να καταναλώσουμε. Για αυτό είπαμε να πρωτοτυπήσουμε, να μοιραστούμε μια βόλτα στο βουνό, με συνεχόμενη πανοραμική θέα στον Παγασητικό. Να συζητήσουμε κατά την διάρκεια για το βουνό μας και να συνεισφέρουμε κάτι από το υστέρημά μας, για την πραγματοποίηση του τριημέρου.

Το ραντεβού είναι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:30 στις Αηδονοφωλιές, τέρμα Ιωλκού και αστικού λεωφορείου Νο.4. Η πεζοπορία είναι περίπου 4 ώρες, σχετικά εύκολη, αλλά θα ζορίσει ανθρώπους με προβλήματα στις αρθρώσεις, λόγω του πετρωτού εδάφους στο Σαρακηνό και του καλντεριμιού της επιστροφής. Κατά την διάρκεια θα γίνουν ιστορικές αφηγήσεις για την περιοχή του Σαρακηνού. Να έχετε μαζί σας σνακ, 1 λίτρο νερό, φακό και αντιανεμικό. Στην πεζοπορία συμμετέχετε με δική σας ευθύνη.

Καλή αντάμωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: