Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 26/9 στην Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στις 9μμ για την δολοφονία του 38χρονου Μοχάμεντ Καλμάν

Καμία ρατσιστική δολοφονία δεν θα μείνει αναπάντητη

Συγκέντρωση σήμερα Πέμπτη 26/9 | Πλατεία Αγίου Παντελεήμονα | 9μμ

Η ελληνική αστυνομία βασανίζει μετανάστ(ρι)ιες και τις δολοφονεί. Αυτή τη φορά είναι ένας μετανάστης εργάτης από το Πακιστάν. 

Το Σάββατο 21/9 δολοφονήθηκε στο Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα ο 38χρονος εργάτης από το Πακιστάν Μοχάμεντ Καλμάν. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ φρόντισαν να αποκρύψουν τη δολοφονία του αναπαράγοντας το αφήγημα της αστυνομίας ότι ο Μοχάμεντ Καλμάν "πέθανε από φυσικά αιτία". Όμως, συγγενείς του φρόντισαν να δώσουν στο φως φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι ο Μοχάμεντ ήταν θύμα ξυλοδαρμού. Οι ένστολοι βασανιστές και δολοφόνοι του ελληνικού κράτους τον είχαν βασανίσει μέχρι θανάτου.

Καθόλου εντύπωση δεν μας προκαλεί το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς ακολουθεί μια σειρά από δολοφονίες στη πόλη, στον Έβρο και στη Μεσόγειο. Το ελληνικό κράτος βρίσκεται σε πόλεμο με τον μεταναστευτικό πληθυσμό χρησιμοποιώντας όλων των ειδών τα μέσα, επαναπροωθήσεις, εξουθένωση στα κέντρα κράτησης, εν ψυχρώ εκτελέσεις. Να θρηνήσουμε, να διαδηλώσουμε, να αντισταθούμε. Να οργανωθούμε και να παλέψουμε ώστε να μπει ένα στοπ στον πόλεμο κατά των μεταναστριών.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία του Μοχάμεντ Καλμάν σήμερα στις 9μμ στη Πλατεία Αγ. Παντελεήμονα.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΡΑΝΕ

ΚΑΜΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: