Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024

Κινητοποίηση στις 28/9 στη Motor Oil ενάντια στον εφοδιασμό με καύσιμα του ισραηλινού στρατού – Ομόνοια και Πλ. Καραϊσκάκη Πειραιά τα σημεία αναχώρησης (9.40πμ)

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η κινητοποίηση στη Motor Oil ενάντια στον εφοδιασμό με καύσιμα για τον δολοφονικό ισραηλινό στρατό, η οποία είχε αποφασιστεί ύστερα από σύσκεψη σωματείων, συλλογικοτήτων και συνδικαλιστών που οργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) στις 10 Σεπτεμβρίου 2024.

Το αρχικό ραντεβού έχει δοθεί για τις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία Ευαγγελιστρίας στους Αγίους Θεοδώρους.

Στις εγκαταστάσεις της Motor Oil της εφοπλιστικής οικογένειας Βαρδινογιάννη εξακολουθούν να πηγαινοέρχονται τα δεξαμενόπλοια Overseas Santorini και Overseas Sun Coast της εταιρείας Overseas Shipholding Group.

«Απευθύνουμε ανοιχτό κάλεσμα σε εργατικά σωματεία, φορείς, σχήματα και συλλογικότητες της ευρύτερης περιοχής να συμμετέχουν στην συγκέντρωση για να σταματήσουμε το έγκλημα σε βάρος του ηρωικού παλαιστινιακού λαού», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ.

Λεωφορεία για τους Αγίους Θεοδώρους θα αναχωρήσουν από την Ομόνοια στις 9:40 π.μ. και από την πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά, επίσης στις 9:40 π.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή για δωρεάν μετακίνηση στα τηλέφωνα της ΠΕΝΕΝ, 2104511801 και 2104183195, καθώς και στο email: penen@otenet.gr

Τα σωματεία απευθύνουν έκκληση για μαζική συμμετοχή για να εκφραστεί η αλληλεγγύη στην Παλαιστίνη και το αίτημα να σταματήσει η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού από τους σιωνιστές δολοφόνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: