Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Στις 21 Μάη οι φαντάροι-ναύτες-σμηνίτες ψηφίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Συνάδελφοι φαντάροι, που υπηρετείτε υπηρετήσατε ή θα υπηρετήσετε το επόμενο διάστημα:

Δεν χαρίζουμε την ψήφο μας σε αυτούς που μας έφεραν ως εδώ!

Στις 21 Μάη οι  φαντάροι-ναύτες-σμηνίτες ψηφίζουν ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Στη διάρκεια της διακυβέρνησης της ΝΔ από το 2019 ως και σήμερα κάθε πτυχή τη ζωής μας βρίσκεται υπό επίθεση. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ακολουθώντας ακριβώς τις γραμμές που χάραξαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και με την ουσιαστική συναίνεση των αστικών πολιτικών κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κλπ):

  • Έφερε το δημόσιο σύστημα υγείας στα όρια της κατάρρευσης, εν μέσω πανδημίας, με χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς, με μόνο της ενδιαφέρον το κέρδος για την ιδιωτική υγεία, όσο ο λαός ήταν σε καραντίνες μηνών και όσο οι φαντάροι ήμασταν ξεχασμένοι στις μονάδες μας χωρίς μέτρα προστασίας και μέσα στο συνωστισμό.
  • Βρέθηκε να κλιμακώνει διαρκώς τον ελληνοτουρκικό ανταγωνισμό, με διακηρύξεις, εξοπλισμούς και προπαγάνδα, προετοιμάζοντας τις συγκρούσεις της επόμενης ημέρας, στις οποίες το ελληνικό κράτος θα μας καλέσει (όποιο από τα αστικά κόμματα και αν κυβερνά) να πολεμήσουμε, να σκοτώσουμε και να σκοτωθούμε για το ποια πετρελαϊκή θα εκμεταλλευτεί τους υδργονάνθρακες στο αιγαίο.
  • Όξυνε την επίθεση στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, είτε πρόκειται για pushbacks στον Έβρο και το Ανατολικό Αιγαίο είτε για περιστατικά όπου λιμενικό ή σκάφη του Ναυτικού τρυπάνε βάρκες με πρόσφυγες μέσα στο πέλαγος, είτε τέλος, πρόκειται για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στα οποία κλείνονται όσοι κατάφεραν να περάσουν στη χώρα μας.
  • Έσπευσε να δεσμευθεί πως θα συνδράμει το ουκρανικό κράτος με κάθε τρόπο στη ιμπεριαλιστική σύγκρουση Ρωσίας - Ουκρανίας με όπλα και οχήματα εμπλέκοντας τη χώρα ενεργά στη διαμάχη και φέρνοντας ουσιαστικά τον κίνδυνο αντιποίνων στην πόρτα μας.
  • Κατέστειλε με μένος κάθε προσπάθεια διεκδίκησης ή έστω και διαμαρτυρίας, νομοθετώντας την απαγόρευση των ελεύθερων συγκεντρώσεων, εξοπλίζοντας την αστυνομία και αφήνοντας την στο απυρόβλητο όταν έδερνε ή σκότωνε νέους. Έθεσε, τέλος, το ζήτημα τη επέμβασης του στρατού στις πόλεις σε περίπτωση επεισοδίων, ξυπνώντας μνήμες χούντας.

…και όλα αυτά όσο εμείς προσφέρουμε καθημερινά απλήρωτη εργασία για έναν “μισθό” κοροϊδία, μη μπορώντας συχνά να καλύψουμε ούτε τις βασικές μας βιοποριστικές ανάγκες.

Εμείς, λοιπόν, οι φαντάροι, δεν θα γίνουμε κρέας στα κανόνια τους, δεν θα σταθούμε απέναντι στα αδέλφια μας εντός και εκτός Ελλάδας, δεν θα καταστείλουμε, δεν θα σκοτώσουμε και δεν θα σκοτωθούμε για τα συμφέροντα τους. Δεν θα πάμε με τα νερά τους, δεν θα συμβιβαστούμε με τα ψίχουλα που μας πετάνε! Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί, όπως μας θέλουν πάντα, στη μάχη των εκλογών! Ούτε όμως θα διαλέξουμε τον καλύτερο διαχειριστή μιζέριας ή εκείνον που "πιο δημοκρατικά" ή με λιγότερες τύψεις, θα συνεχίσει να ρίχνει λάδι στη φωτιά των ανταγωνισμών, να σκοτώνει κόσμο στα σύνορα, να καταστρέφει τις ζωές μας.

Φέτος στις 21 Μάη οι φαντάροι ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ! 

Για ζωή, δουλεία, υγεία, παιδεία, θητεία με αξιοπρέπεια. Για να ζήσουμε όπως μας αξίζει!

ΚΙΝΗΜΑ ΜΑΖΙΚΟ, ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟ, ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ!

Ναύτες θητείας από μάχιμες μονάδες επιφανείας του Πολεμικού Ναυτικού

Δεν υπάρχουν σχόλια: