Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Νέες φθορές, βανδαλισμοί και καταστροφή εκλογικού υλικού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από φασίστες

Γιάννενα:Από τον βανδαλισμό τον Απρίλιο 2023
Καταγγελία ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ:

«Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τον βανδαλισμό στο εκλογικό κέντρο μας καθώς και την μερική ή ολική καταστροφή των εκλογικών κέντρων του ΚΚΕ μ-λ, του Μ-Λ ΚΚΕ και ΜΕΡΑ25.

Μπορεί οι ηγέτες της Χ.Α να καταδικάστηκαν και να βρίσκονται κάποιοι στην φυλακή αλλά τα "ποντίκια" τους μέσα στην νύκτα καταστρέφουν ό,τι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν στο φως της μέρας, την επιδραστική απελευθερωτική δύναμη των αριστερών, κομμουνιστικών ιδεών. 

Δεν γνωρίζουμε ποιοι είναι δράστες. Ίσως το γνωρίζει η αστυνομία που βρίσκεται ούτε 200 μέτρα παρακάτω και όταν πρόκειται να ξυλοκοπήσει και να συλλάβει διαδηλωτές και διαδηλώτριες, έρχεται τρέχοντας.

Αν είναι τα γνωστά-άγνωστα φασισταριά της πόλης, τα οποία ξαναβγαίνουν από τις σκοτεινές φωλιές τους, ατύχησαν. Είμαστε παλιοί και παλιές στο δρόμο, δεν σας παίρνει.

Πρέβεζα
Αν είναι νέοι άνθρωποι που «σαγηνεύονται» από τα μηνύματα μίσους της ακροδεξιάς, κοινοβουλευτικής και μη, αν πάνε στα σχολεία της πόλης όπου το «αβγό του φιδιού» εκκολάπτεται ξανά, καλά θα κάνουν να φύγουν μακριά από τα καλέσματα μίσους για κάθε τι ανθρώπινο, όμορφο και συλλογικό.

Όσο για εμάς, λέμε το εξής:

Τα πανό ξαναγράφονται, ξέρουμε γράμματα.

Τα περίπτερα ξαναχτίζονται, ξέρουμε να χτίζουμε.

Οι αγώνες δεν υποχωρούν. Δεν ξέρουμε να φοβόμαστε. 

Την Κυριακή 21 Μάη, κάνουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ.»

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πρέβεζας επίσης καταγγέλλει καταστροφές του προεκλογικού της υλικού (τρία ταμπλό και ένα πανό).

Πρέβεζα
Σημειώνει ότι στην ίδια περιοχή «ταμπλό και αφίσες άλλων κομμάτων είναι στη θέση τους. Αν κάποιοι θρασύδειλοι φασίστες  ενοχλούνται από τη δράση μας να έρθουν να μας το πούνε κατά τη διάρκεια της ημέρας  κατάμουτρα και όχι στα σκοτάδια που κρύβονται σαν ποντίκια . Δεν τρομοκρατούμαστε ίσα -ίσα πεισμώνουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί».

Ανακοίνωση για καταστροφή του υλικού της έβγαλε και η τοπική επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  σε Νέα Ιωνία-Νέα Φιλαδέλφεια,-Μεταμόρφωση Αττικής:

«Ως ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Ιωνίας – Ν. Φιλαδέλφειας – Μεταμόρφωσης καταγγέλλουμε την καταστροφή του προεκλογικού περιπτέρου μας στη Μεταμόρφωση το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαΐου τρεις ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές και την παραμονή της προεκλογικής μας εκδήλωσης στην περιοχή.

Το περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Μεταμόρφωση έχει δεχθεί «ποικίλες επιθέσεις» σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Πρέβεζα
Ξέρουμε ότι οι πολιτικές θέσεις και παρεμβάσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενοχλούν το σύνολο του αστικού πολιτικού συστήματος.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ επίσης ήταν, είναι και θα είναι στη πρώτη γραμμή του αντιφασιστικού αγώνα. Ξέρουμε ότι η δράση μας μαζί με άλλες οργανώσεις συλλογικότητες στην περιοχή για να μη βρουν έδαφος και πατήσουν πόδι οι φασιστικές και εθνικιστικές ομάδες τους ενοχλεί.

Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά, όσο βλέπουμε πόσο ενοχλεί η παρέμβασή μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους/ες, τους άνεργους/ες, τους νέους/ες να στηρίξουν με την ψήφο τους την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στις εκλογές της Κυριακής 21 Μάϊου και πολύ περισσότερο μετά από αυτές. Να στείλουν μήνυμα απειθαρχίας, αγώνα και  ανατροπής.

Στις 21 Μαΐου στηρίζουμε – ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ!

Κάνουμε την αντισυστημική οργή δύναμη ανατροπής!

ΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ/ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ/ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: