Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Όχι άλλα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Αγία Τρίαδος της Αγίας Παρασκευής!

Σε μαζική παράσταση σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Παρασκευής, καλούν τους κατοίκους της περιοχής το δημοτικό σχήμα Φυσάει Κόντρα, ο Σύλλογος Κατοίκων Κοντοπεύκου και άλλοι φορείς ενάντια στην εμπορευματοποίηση της πλ. Αγ. Τριάδος.

Η νέα δημοτική αρχή του Γ. Μυλωνάκη, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της για τους δημόσιους χώρους, προσανατολίζεται να φέρει προς ψήφιση στη συνεδρίαση την κατανομή χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στην πλατεία, λιγοστεύοντας και άλλο τους ελάχιστους ελεύθερους χώρους πρασίνου στο δήμο, προς όφελος μικρών και μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Φυσάει Κόντρα:

“στεκόμαστε ενάντια στην πρόταση αυτή της δημοτικής αρχής για νέα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Αγ. Τριάδος και ζητάμε να την αποσύρει άμεσα. Η γειτονιά του Κοντοπεύκου που κάθε άλλο παρά την πολυτέλεια έχει να χάσει έναν ακόμα δημόσιο και ελεύθερο χώρο, μέσα από τους μαζικούς της φορείς πρέπει να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη! Γι’ αυτό και θα ζητήσουμε να αποσυρθεί η πρόταση της δημοτικής αρχής στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 24/4! Να είμαστε όλες κι όλοι εκεί!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: